MIKÄ TAI MITÄ ON SOKKORETKI ?

Mietitkö mikä on yhdistyksemme järjestämä SOKKORETKI ...........

Valitettavasti etukäteen emme voi paljastaa paljon muuta kuin aikataulun, mahdolliset erityistarvikkeet esim. uimavaatteet, retkivaatteet tms. Suoriin uteluihin, kysymyksiin saat aina vastaukseksi EI mikäli se koskee arvailua jostain paikasta, tapahtumasta jne. Kyse ei ole valehtelusta vaan SOKKORETKI menettää tarkoituksensa jos tiedät kohteen etukäteen. Ethän pahoita tällaisessa tapauksessa mieltäsi Smile


Hyppy tuntemattomaan tai ainakin yllätykselliseen menoon kannattaa, koska ne ovat aina sellaisia että me jokainen voimme niihin osallistua, jopa liikuntarajoitteisetkin. Käymme ehkä paikoissa joissa mielenkiintoista katseltavaa ja koettavaa tai nautimme jostain kauniista näkemästämme, kuulemastamme tai kokemastamme.
Jos mietit voitko ottaa riskiä, niin mitä menetät jos varaat ajastasi milloin muutaman tunnin ja toisella kerralla ehkä koko päivän tuttujen henkilöiden seurassa. Ehkäpä jatkossa koko viikonloppukin saattaa olla aika jonka tarvitset.....
Missään sokkoretkessämme ei tulla kokemaan vaaraa, väkivaltaa, pahoja tai ilkeitä asioita yms. mistä saisimme pahan mielen.
Aikataulu pyritään ilmoittamaan aika tarkasti, mutta aina on otettava huomioon se jos osallistujia on paljon ja siirtymiset esimerkiksi vievät aikaa niin silloin ajat eivät aina pidä ihan tarkalleen paikkaansa ja myös kohteiden järjestäjillä saattaa olla viivytyksen aiheuttamia muutoksia.

Siis OTAPA REIPAS MIELI JA INNOSTUS ja hyppää kanssamme hauskaan tuntemattomaan ja yllätykselliseen ajanvietteeseen ja mukavaan yhdessäoloon.