AJANKOHTAISTA

HUOM! HUOM! HUOM! 
Muistathan ilmoittaa Annelle kun olet lomaa hakenut ryhmän koon seurannan takia ja  myös sen jos olet loman saanut päätösten tultua, KIITOS! 

HUOM! YHTEISKULJETUS sitovalla ilmoittautumisella meno-paluuna . Ilmoitathan jo nyt,  HAKUVAIHEESSA ja viimeistään 30.6.18 mennessä mikäli et jostakin syystä voi osallistua yhteiskyytiin.  Sen jälkeen kyytiä tarvitseville saadaan pitävä kuljetushinta määriteltyä ja vahvistettua varaus liikennöitsijälle. 

─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ¸, o ¤°``°¤ O · ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─(.... ◕ ¸ ¸ ◕ ....) ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─  L O M A L L E  Y H D E S S Ä !
┼ ┼ ┼ ┼ ─ ─ ─ ─ ─ OOO-'*'-OOo ─ ─ ─ ─ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼

                                 27.8.-1.9.18 järjestämme loman Lautsian Lomakeskuksessa 
 
Omavastuu 100 € täysihoidolla. Loma suunnattu aikuisille, teemana Yhdessä enemmän.
Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella. 

LOTU-lomaohjelmaan pääset tästä ajalla 26.3.-27.5.2018
https://lotu.lomajarjestot.fi/t/HYVINVOINT/calendar/info/28456

HUOM! HUOM! HUOM! 
Muistathan ilmoittaa Annelle kun olet lomaa hakenut ryhmän koon seurannan takia ja  myös sen jos olet loman saanut päätösten tultua, KIITOS! 

HUOM! YHTEISKULJETUS sitovalla ilmoittautumisella meno-paluuna . Ilmoitathan jo nyt,  HAKUVAIHEESSA ja viimeistään 15.4.18 mennessä mikäli et jostakin syystä voi osallistua yhteiskyytiin.  Sen jälkeen kyytiä tarvitseville saadaan pitävä kuljetushinta määriteltyä ja vahvistettua varaus liikennöitsijälle.